بازار طلای تهران تعطیل شد قیمت بلیت اتوبوس تهران-کربلا تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا

انجام ۲۹۵ پرواز برای اعزام و بازگشت زوار اربعین

انجام ۲۹۵ پرواز برای اعزام و بازگشت زوار اربعین معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: از ۲۷ مرداد تا ۶ شهریور، ۲۴ هزار و ۹۵۷ زائر اربعین با ۱۶۶ پرواز به بغداد و نجف اعزام شدند و ۱۴ هزار و ۶۷۰ زائر با ۱۲۹ پرواز ورودی به کشور بازگشته‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 29
کد خبر: ۲۰۲۰۸۱

به گزارش  راهبرد معاصر؛ کاپیتان رضا نخجوانی با بیان اینکه یکی از سیاست‌های مهم در عملیات اربعین 1402، توزیع عادلانه پرواز در سطح کشور و بهره‌مندی هموطنان از پروازها در اقصی نقاط ایران اسلامی است، اظهار داشت: 25 فرودگاه از استان‌های مختلف کشور، با استفاده از تجربیات سال‌های گذشته و رفع نواقص موجود برای عملیات اربعین امسال میزبان زائران حسینی هستند.

وی به تشریح آمار پروازهای اربعین از 27 مرداد تا ۶ شهریور، گفت: در این مدت 166 پرواز خروجی از فرودگاه‌های مختلف کشور انجام شد و با این پروازها 24 هزار و 957 زائر اربعین، خاک ایران را به مقصد بغداد و نجف اشرف ترک کرده‌اند.

نخجوانی با بیان اینکه 14 هزار و 670 زائر با 129 پرواز ورودی به کشور بازگشته‌اند، تاکید کرد: همه امکانات برای عملیات اربعین پای‌کار آمده تا شاهد رضایت حداکثری در بین زائران امام حسین(ع) باشیم.

به گفته مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران علاوه بر میزبانی از پروازها و مسافران در فرودگاه‌های مذکور، از 27 مرداد تا ۶ شهریور، به 430 پرواز اربعین در فرودگاه امام خمینی(ره) سرویس ناوبری ارائه شده است.

وی ضمن اشاره به توجه ویژه شرکت فرودگاه‌ها به برنامه‌های فرهنگی، گفت: در همه فرودگاه‌های معین اربعین موکب برپا شده و از زائران پذیرایی به عمل می آید ضمن اینکه زائران در بدو ورود به فرودگاه‌ها با مراسم آیینی و مذهبی ویژه ایام ماه صفر و اربعین استقبال می‌شوند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار